Friday, 6 November 2009

boala sta in vaccin

pai.cum e afara.cum e cana (plina cu apa) din care bei.cum sunt peretii.cum e sticla .idei,nu oameni. stangacii,nu calitati.materialul,nu felul in care se asaza.

delete oameni din metrou,partyuri,concerte cu sonorizare proasta,mesaje siropoase,relatii previzibile,intoarceri in timp,prieteni - cub.
delete tot.nu spui ceva ce nu s-ar intelege.nu spun ceva ce n-ar conta.pf.sentimente?m-ar costa prea mult benzina ca sa ma intorc in toate locurile unde le-am lasat,si mai ales pana la persoane.orice cunostinta noua
imi aduce aminte de cineva din copilarie sau liceu.orice senzatie nu e noua.toti din jur devin mai urati cand ascult the cat empire,pentru ca nu sunt primii cu care am facut asta.
am descoperit o melodie frumoasss pe care n-am nicio amintire cu nimeni.mi-ai cerut sa scriu.uite,iti scriu acum.cand nu sunt cu tine nu simt nimic.
simone a plecat.i-am zis intr-o dimineata ca are ticurile dianei..s-a prins ca n-o mai vad:) mi-a scris intr-un biletel ca" boala sta in vaccin".este hotararea.este varsta.este raceala.
as vrea si eu sa fug de mine,mi-e dor de cine eram.naivitatea devine brusc draguta,ca multe alte lucruri pe care nu le ai.